Αθήνα

Αλλαγή
» Newsletter   »Πρόσκληση   »Ζήτηση Προσφοράς

Επιθυμώ να λαμβάνω τις καθημερινές
προσφορές στο e-mail μου

 

Απαντήσεις σε Συνήθεις Ερωτήσεις

Τι είναι οι exypnesagores.gr;

Κάθε μέρα οι exypnesagores.gr σας προσφέροθν μια ασυναγώνιστη προσφορά σε υπηρεσίες ή προϊόντα. Οι εκπτώσεις που έχουμε για εσάς είναι μεγάλες και βασίζονται στην υπόσχεση προς τις εταιρείες για έναν ελάχιστο αριθμό πελατών.

Μπορώ να προσκαλέσω τους φίλους μου για να πάρω την προσφορά;

Φυσικά! Μπορείτε να προσκαλέσετε όσους φίλους θέλετε, ώστε να γίνουν μέλη των exypnesagores.gr και να κάνουν και αυτοί χρήση της προσφοράς, αγοράζοντάς την. Άλλωστε, όσο περισσότεροι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για κάποια προσφορά, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες η προσφορά αυτή να ενεργοποιηθεί.

Μου αρέσει η σημερινή προσφορά, τι πρέπει να κάνω;

Είναι πολύ απλό! Απλά πατήστε το κουμπί Αγοράστε προτού λήξει χρονικά η προσφορά. Στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων που ενδιαφέρονται για την προσφορά αυτή, η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί με το ποσό και εσείς θα λάβετε μέσω email τις οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού (εντός 1 ημέρας και μετά τη λήξη της προσφοράς). Εάν ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων δεν συμπληρωθεί, η προσφορά δεν είναι ενεργή και, φυσικά, δεν χρεώνεστε τίποτα. Για το λόγο αυτό προσκαλέστε τους φίλους σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε την προσφορά!

Τι γίνεται όταν για μια προσφορά δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερόμενων ατόμων;

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η προσφορά δεν είναι ενεργή και εσείς δεν χρεώνεστε τίποτα. Οπότε, αν θέλετε διακαώς αυτή την προσφορά, καλό θα ήταν να παρακαλέσετε ή να την προτείνετε σε φίλους σας!

Πρέπει να χρησιμοποιήσω την προσφορά που αγόρασα την ίδια ημέρα;

Όχι! Κάποιες προσφορές έχουν μεγάλη διάρκεια εξαργύρωσης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθούν αμέσως. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι προσφορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επόμενη ημέρα της αγοράς τους, εκτός και αν η προσφορά αναφέρει κάτι άλλο.

Μόλις εκδήλωσα ενδιαφέρον για ένα μία προσφορά, τι πρέπει να κάνω;

Mέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχημένη ή όχι δέσμευση του ποσού από την πιστωτική σας κάρτα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της προσφοράς και εφόσον αυτή είναι επιτυχής, θα λάβετε εντός 1 ημέρας και μετά τη λήξη της προσφοράς ένα email με οδηγίες για την εκτύπωση του κουπονιού. Πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνετε τα πραγματικά στοιχεία σας, καθώς κατά την εξαργύρωση του κουπονιού θα χρειαστεί να γίνει ταυτοποίηση με ένα δημόσιο έγγραφο (Ταυτότητα ή Διαβατήριο). Για περισσότερα δείτε και τους όρους χρήσης.

Μπορώ να αγοράσω προσφορά για να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, φίλος ή συγγενής κ.τ.λ.;

Ναι φυσικά! Κατά τη διαδικασία αγοράς μιας προσφοράς, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όνομα του δικαιούχου του κουπονιού. Ακόμη και αν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο, ή ακόμη και από εσάς τους ίδιους, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα στοιχεία του δικαιούχου πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της προσφοράς (που συνήθως είναι 24 ώρες). Από το menu του προφίλ σας ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ αλλάζετε το όνομα του δικαιούχου. Προσοχή: Μετά το τέλος της προσφοράς, δεν μπορείτε πλέον να αλλάξετε το όνομα, οπότε επιλέξτε προσεκτικά τον υποψήφιο δικαιούχο!

Μπορώ να αγοράσω περισσότερα από ένα κουπόνια της σημερινής προσφοράς;

Κάποιες προσφορές σας δίνουν τη δυνατότητα αγοράς περισσότερων του ενός κουπονιών της ημέρας. Αναζητήστε αυτή την πληροφορία στα στοιχεία της συγκεκριμένης προσφοράς.

Τι είδους κάρτες γίνονται αποδεκτές;

Υποστηρίζονται όλες οι πιστωτικές, προπληρωμένες και χρεωστικές (εκτός από MasterCard Maestro) κάρτες VISA και MasterCard ανεξάρτητα εκδότριας τράπεζας (η εκδότρια τράπεζα μπορεί να είναι εντός ή εκτός Ελλάδας). Επίσης υποστηρίζονται όλες οι corporate πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Τι άλλο πρέπει να έχω μαζί μου για να εξαργυρώσω την προσφορά μου;

Εφόσον λάβετε μέσω email τις οδηγίες για την εκτύπωση του κουπονιού σας, πρέπει να το εκτυπώσετε, να το έχετε μαζί σας την ημέρα που θα το εξαργυρώσετε και να το δώσετε στον υπάλληλο που θα σας εξυπηρετήσει. Πολύ σημαντικό κατά την εξαργύρωση είναι να έχετε μαζί σας και την Ταυτότητα ή το Διαβατήριό σας, ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ενημερώσετε το κατάστημα προτού πάτε για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις προσφορές μου σε συνδυασμό με άλλες προσφορές του καταστήματος;

Όχι, εκτός αν το κουπόνι της προσφοράς μου αναγράφει κάτι τέτοιο.

Θα χρεωθώ αν γίνω μέλος από τις www.exypnesagores.gr;

Όχι, η πρόσβαση στο site είναι 100% δωρεάν. Θα χρεωθείτε μόνο όταν η προσφορά για την οποίο εκδηλώσατε ενδιαφέρον, φτάσει τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό αγοραστών. Οι προσφορές από το www.exypnesagores.gr έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο λήξης, οπότε όταν δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει… μη διστάσετε και εκδηλώστε ενδιαφέρον!

Είναι οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας στο www.exypnesagores.gr ασφαλείς?

Εντελώς. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδεται μέσω SSL κατευθείαν στις τράπεζες και κανένα ευαίσθητο στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers μας.

Αγόρασα μία προσφορά, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω, μπορώ να σας το επιστρέψω;

Ναι! Φυσικά και μπορείτε. Από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε μέσα σε 14 ημέρες να επιστρέψετε το κουπόνι και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, με την προϋπόθεση ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει. Για να ακυρώσετε την προσφορά σας στείλτε μας email μέσα πο την φόρμα επικοινωνία αναφέροντας το τηλέφωνό σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση κατά τη διαδικασία της προσφοράς. Αν θέλετε μπορείτε να το ακυρώσετε μετά την ενεργοποίησή του.

Έχω εταιρεία, πώς μπορώ να βάλω μια προσφορά μου στις exypnesagores.gr ;

Είναι εύκολο! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ποιοι είστε τελικά;

Γιο να επωφελείστε σε καθημερινή βάση από νέες προσφορές, εμπειρίες & προιόντα σε εκπληκτικές τιμές κάντε εγγραφή σήμερα. Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε αποστολές προσφορών στα αγαπημένα πρόσωπα σας μέσω courier με περιτύλιγμα δώρου για να την παραλαβή.