Αθήνα

Αλλαγή
» Newsletter   »Πρόσκληση   »Ζήτηση Προσφοράς

Επιθυμώ να λαμβάνω τις καθημερινές
προσφορές στο e-mail μου

 

www.exypnesagores.gr
Πέτρου Καλλιγά 27, ΤΚ11472, Γκύζη, Αθήνα
Τηλέφωνο: 211 7051395
Τηλέφωνο Διαχειριστή: 693 9666900
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


Πολύτιμους Νέους Πελάτες, Εγγυημένα.

Μόλις συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αρθμός αγοραστών που εσείς έχετε θέσει ως όριο ενεργοποίησης της προσφοράς οι exypnesagores.gr σας εγγυώνται νέους πελάτες για την επιχείρησή σας. Οι πελάτες αναζητούν "την καλύτερη προσφορά", και νέες εμπειρίες να ζήσουν να δοκιμάσουν να χαρούν την ζωή. Μέσα από την προβολή σας στις www.exypnesagores.gr τους δίνετε αυτήν την ευκαιρία με άμεσο κέρδος για την επιχείρηση σας.
 Αποδοτικότητα, Αποτελεσματικότητα, Άμεσο Marketing.

Η διαφήμιση είναι δωρεάν. Κερδίζουμε μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό από κάθε αγορά που πραγματοποιήται από τους καταναλωτές. Με λίγα λόγια, κερδίζουμε μόνο αν κερδίζετε κι εσείς. Εσείς απλά αρκεί να δοκιμάσετε με το να μας στείλετε την προσφορά σας, τους όρους και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.24 ώρες
Marketing αφιερωμένες αποκλειστικά σε αυτό που πραγματικά αγαπάτε! Την επιχείρηση σας!
Όταν η επιχείρησή σας θα είναι η "Προσφορά της Ημέρας" θα διαφημίζεστε αποκλειστικά εσείς μόνο! Η κάθε προσφορά είναι ημερήσια και παράλληλα γνωστοποιούμε σε όλα τα μέσα επικοινωνίας την προσφορά σας. Εσείς δεν έχετε καμία επιβάρυνση για τις βασικές υπηρεσίες που είναι διαφήμιση στο facebook, twitter, RSS, Skype, google, ραδιόφωνο,τηλεόραση. Διαβάστε περισσότερα για να δείτε τον τεράστιο αντίκτυπο που θα έχει η διαφήμιση σας
 
Τεράστια Προβολή!

Στις exypnesagores.gr έχετε την επιλογή να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την προβολή σας μέσα από σταθερή συνεργασία μαζί μας και πλήθος προσφορών. Δημιουργήστε σήμερα την δική σας στρατηγική δωρεάν μέσα από τις υπηρεσίες μας και δημιουργήστε σταθερή ροή πελατείας και χρημάτων στην επιχείρηση σας. Σήμερα μάλιστα. Όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο! Μάθετε νέα τεχνικές Marketing και αφήστε μας να  απογειώσουμε τις πωλήσεις σας. Ζητήστε το ενημερωτικό μας.


Είστε αποφασισμένοι :

  • Να φέρετε νέους πελάτες;
  • Να αποκτήσετε τεράστια βάση δεδομένων πελατών που συνεχώς μεγαλώνει;
  • Να πληρώσετε μόνο αποτελεσματική διαφήμιση που θα φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα;
  • Να είστε η μοναδική επιχείρηση που θα προβάλλεται για 24 ώρες αποκλειστικά;
  • Να μάθει για την επιχείρησή σας ο κόσμος από ολόκληρη την Ελλάδα;
  • Να δημιουργήσετε μία στρατηγική προβολή χωρίς μεγάλο προυπολογισμό που θα σας καθιερώσει στην ανταγωνιστική αγορά;
  • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@lexypnesagores.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 211-7051395 (ώρες γραφείου)