Αθήνα

Αλλαγή
» Newsletter   »Πρόσκληση   »Ζήτηση Προσφοράς

Επιθυμώ να λαμβάνω τις καθημερινές
προσφορές στο e-mail μου

 

Ποιοι είμαστε

Οι exypnesagores.gr είναι ένας νέος τρόπος αγορών με εκπωτικά κουπόνια που βοηθάει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους καταναλωτές.

Ο όμιλος μας ιδρυύθηκε το 2004 στο κέντρο της Αθήνας και έχει αναπτύξει καινοτόμες λύσεις στον τομέα του marketing, της διαφήμισης και των ηλεκτρονικών μέσων στην Ελλάδα. Οι exypnesagores.gr δημιουργήθηκαν ως αντίδοτο στην οικονομικήκρίση με σκοπό να εξυπηρετήσουν τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις στην δύσκολλη αυτή οικονομική συγκυρία.

Τι ακριβώς κάνουμε

Οι exypnesagores.gr είναι μια νέα πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα. Με άλλα λόγια είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε χρήματα. Συχνά, δεν αναζητούμε κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό και διασκεδαστικό για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και μάλιστα στις πιο ασυναγώνιστες τιμές; Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς κάνει το Οι exypnesagores.gr για εσάς.

Πως το πετυχαίνουμε αυτό;

Είναι απλό… χάρη σε εσάς! Κάθε ημέρα καταφέρνουμε και διαπραγματευόμαστε μεγάλες εκπτώσεις με τους προμηθευτές μας, υποσχόμενοι έναν ελάχιστο αριθμό πελατών. Έτσι, εάν αρκετοί άνθρωποι αγοράσουν την προσφορά, τότε όλοι την απολαμβάνουν, στην αντίθετη περίπτωση κανένας δεν χρεώνεται και φυσικά η προσφορά παύει να ισχύει.

Γιατί... exypnesagores.gr ;

Γιατί φροντίζουμε τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις, κρατάμε τις ισορροπίες και φροντίζουμε για τις καλύτερες προσφορές της αγοράς !